13 de maig del 2013

PREMIATS

Estem d’enhorabona, el nostre blog ha estat guardonat amb un premi Baldiri Reixach. Els premiats som els alumnes de Cicle Mitjà de Primària amb un treball titulat:
Al voltant de la font
amb els mestres Josep Benazet, PereViñas i Joana Murgou. El treball consisteix en la recopilació de totes les actuacions que s’han dut a terme al voltant del centre d’interès de la font del Tòtil.
Des de fa cinc anys que els alumnes de 3r i 4t som el padrins d’aquesta font i això vol dir que a més d’estimar-la molt aprofiten tots els seus recursos per treballar el Coneixement del Medi.
Recollim totes les activitats en aquest blog...les darreres activitats que hi hem dut a terme són el projecte Moixons, que ens ha permès conèixer les aus que habiten a la font i Riu Viu un projecte que ens serveix per analitzar les característiques d’aquest ecosistema.

Aquests curs la fundació Carulla ha rebut un total de 203 candidatures a la modalitat d'alumnes atorgant 700 euros a cada un dels 70 treballs premiats . El lliurament del premi serà el diumenge 2 de juny a l’Espluga de Francolí.

Enhorabona a tots i totes, aquest premi és una mica de molts !!!